CATALÀ | CASTELLANO  C.Major, 179, 08470 Sant Celoni, Tel. 93 867 54 58
 
l'eixam   nosaltres   novetats   ubicació  contacte
 
Nosaltres
 
 
< Nosaltres
 

Alf Mota

Cuina Macrobiòtica

 


Docent de cuina i promotor d'una alimentació sana i equilibrada. Format en macrobiótica, en medicina oriental, en nutrició i dietètica, en cuina aplicada a la dietoterápia, en agroecologia i en comunicació.

Aposta per la cuina vegana i ecològica tant com estil de vida personal, professionalment com a mètode terapèutic i a nivell global, com una estratègia sostenible per a la transformació social.

Imparteix cursos de cuina en grup, classes de cuina terapèutica personalitzades i assessorament dietètic, energètic i nutricional.

Organitza caterings i assessora a restauradores del sector HORECA.

Col·labora amb diversos organismes públics i privats en projectes educatius per a la promoció d'hàbits de vida saludables.

Col·labora amb diversos organismes públics i privats en projectes educatius per a la promoció d'hàbits de vida saludables.

Divulga habitualment l'alimentació ecològica i sostenible en el format de xerrades i conferències en escoles, associacions, cooperatives, fires, botigues, entre uns altres. Ha creat el projecte MacroSeny (www.macroseny.com)per transmetre el respecte, el sentit, l'afecte i l'atenció que se li ha de donar a la preparació i a la ingesta dels aliments. Així com, compartir coneixements essencials per a una millor qualitat de vida.Alf Mota
tel. 630 282 780
www.macroseny.com
macroseny@gmail.com


Eixam Cultural | 2012 - Tots els drets reservats