CATALÀ | CASTELLANO  C.Major, 179, 08470 Sant Celoni, Tel. 93 867 54 58
 
l'eixam   nosaltres   novetats   ubicació  contacte
 
Activitats i serveis l´eixam activitats i serveis // eixam 'Art // l'eixam publicacions
 
 
DIAFREO. Teràpia corporal de integració

Aquest és un mètode terapèutic que atén la persona des d'una perspectiva global, entenent que el cos, les emocions, la part energètica i l'espai intern de cadascuna estan totalment interaccionades.

Seguint el mètode de la fisioterapeuta Françoise Mézières, desbloquegem la musculatura profunda del cos a partir de postures d'estiraments globals (de les cadenes musculars) adaptades a cada persona, de massatges... tot evitant les compensacions corporals que sorgeixen de la tracció de la musculatura posterior, i posant especial atenció a l'alliberament del diafragma i del moviment de la respiració. Deixant així pas a les diferents expressions del cos: emocions, memòries, experiències, imatges o moviments, informacions o respostes que estaven retingudes en aquestes contraccions. Una vegada alliberades, acceptades, i elaborades, portaran a la persona a una major comprensió de si mateixa, a noves possibilitats d'expressió i de canvi. En diafreo les acollim i elaborem tot i buscant la seva pròpia integració.

Busquem apropar el cos al seu eix natural per tal de trobar l'harmonia i el benestar a través d'un procés d'autoconeixement, dins d'un marc terapèutic.
Atenem la persona des d'una demanda tant corporal (dolors i malestars físics) com emocional, i a qui tingui interès en adquirir millor consciència del seu cos i a aprofundir en el propi creixement i recursos emocionals.

Lourdes Prat, terapeuta corporal
Treball individual i en grup. Hores a concertar.
Tel. 637 958 537


   
Eixam Cultural | 2012 - Tots els drets reservats