CATALÀ | CASTELLANO  C.Major, 179, 08470 Sant Celoni, Tel. 93 867 54 58
 
l'eixam   nosaltres   novetats   ubicació  contacte
 
Activitats i serveis l´eixam activitats i serveis // eixam 'Art // l'eixam publicacions
 
 
TERÀPIA GESTALT

És una teràpia humanista que es fonamenta en la capacitat que tenim les persones per créixer cap a la nostra pròpia autorealització. Té una visió holística de l'ésser humà, treballant amb la interrelació entre la ment, les emocions y el cos.

L'espai de teràpia facilita l'expressió dels problemes i sentiments per arribar-se a conèixer millor, entendre i acceptar les pròpies necessitats i així poder afrontar amb més confiança i seguretat els problemes que pertorben el nostre benestar.

El treball terapèutic es basa en la presa de consciencia dels nostres actes, viure l'experiència del present i fer-se responsable de les actuacions que prenem en cada moment. L'objectiu es que la persona arribi a esser "autèntica", es a dir, que tingui un "contacte ple amb la realitat", i que assoleixi la capacitat de guiar-se en les variables situacions de la vida, que a través del procés terapèutic es pugui recolzar-se amb ella mateixa en lloc de cercar recolzament en els altres

És eficaç pel tractament de la depressió, angoixa, fòbia, estrès, pors, obsessions, trastorns alimentaris, addiccions. També es indicada per a les persones que busquen el seu creixement personal i per les situacions de crisi familiar, personal, laboral o social. En teràpia de parella per resoldre els conflictes de relació.

Adolescents, adults i parelles.

Els dimecres, dijous i divendres a la tarda. Hores a concertar.

Josep Salamero, psicòleg i psicoterapeuta gestalt.
Tel. 647 989 630


   
Eixam Cultural | 2012 - Tots els drets reservats