CATALÀ | CASTELLANO  C.Major, 179, 08470 Sant Celoni, Tel. 93 867 54 58
 
l'eixam   nosaltres   novetats   ubicació  contacte
 
Activitats i serveis l´eixam activitats i serveis // eixam 'Art // l'eixam publicacions
 
 
TALLERS DE CUINA MACROBIÒTICA

La Macrobiòtica es basa en el principi de l'equilibri del Yin i del Yang: forces oposades i complementàries, unides i essencials pel nostre benestar físic, mental, espiritual i emocional. Ens acompanya i guia per un camí on som lliures de comprometre ens amb una alimentació i estil de vida natural i conscient.

Aplica els principis de la filosofia / medicina oriental i ens fa conscients del que mengem i de com ho cuinem: circumstàncies precises per assolir la felicitat, per gaudir de bona salut i per viure en pau i harmonia amb el medi que ens envolta.

Reivindica l'alimentació natural, senzilla i rica en nutrients. Recorda tècniques culinàries ancestrals, utilitza els utensilis més nobles. Explora i crea, ajustant bons hàbits alimentaris al nostre clima, tant extern com intern.

S'adapta a la constitució i a l'estil de vida de cada persona amb seny. És ecològica, estacional i se sosté en l'agricultura local. També, obre portes de coneixement a cultures gastronòmiques diferents, important els seus millors i íntegres costums.

La Macrobiòtica és un art i una eina atractiva, plena d'al.licients perquè cadascun concebi hàbits responsables i sostenibles, així mateix, ens pot satisfer en tots els sentits. Ens fa mirar dins i fora nostre amb una actitud més ferma, clara, holística i conseqüent.

Cada sessió del curs consta d'una part teòrica en què s'expliquen els principis de l'alimentació Macrobiòtica, així com conceptes de Nutrició. La temàtica i les receptes son diferents a cada sessió. Elaborarem accessibles i senzills menús complets, variats i equilibrats (postres i begudes incloses). Combinarem els cereals sempre integrals, farem servir tots els llegums, la fruita seca, la fruita local de l'estació, les algues marines, les proteïnes vegetals, olis de primera pressió, sal marina, herbes aromàtiques, melasses i les hortalisses bio.


A càrrec de : Alf Mota
Cuiner Expert en Macrobiòtica
www.macroseny.jimdo.com

Un dissabte de cada mes. De 10.30 a 12.30.
Aportació: 30 euros
Informació i inscripció:
630 282 780. macroseny@gmail.com
o a l'eixam 93 867 54 58. eixam@eixamcultural.com

La inscripció al taller requereix un mínim de 48 hores perquè quedi confirmada l'assistència. Les places són limitades, a un màxim de 10 persones i com a mínim 2. En el cas de cancel.lació del taller ens comprometem a avisar amb 24 hores d'antelació, a través de la forma de contactar que ens han estat subministrada (mail o telèfon). Els tallers comencen puntualment a les 10.30. Si no pots quedar per menjar suggerim que portis almenys 3 carmanyoles per poder portar els plats elaborats.

Els treballs en grup de cuina en L´EIXAM no pretenen determinar pautes dietètiques i/o terapèutiques personalitzades.
Els consells i/o suggeriments que puguin ser transmesos en classe, no tenen la intenció d'anul.lar, modificar o anar en contra de les recomanacions dels professionals de salut qualificats. Sent del seu propi judici i criteri l'aplicació de les receptes i orientacions compartides en el taller.
L'elaboració d'alguns plats requereix l'ús de pràctiques o l'ús de materials que poden ser perillosos, com els ganivets, els fogons i les olles calentes, entre uns altres. Preguem a cada participant al fet que posi la deguda atenció en el seu maneig, atenent a la seva pròpia responsabilitat amb la seguretat en la cuina.   
Eixam Cultural | 2012 - Tots els drets reservats