CATALÀ | CASTELLANO  C.Major, 179, 08470 Sant Celoni, Tel. 93 867 54 58
 
l'eixam   nosaltres   novetats   ubicació  contacte
 
Activitats i serveis l´eixam activitats i serveis // eixam 'Art // l'eixam publicacions
 
 
GRUP DE DONES

Grup de lectura del llibre "Mujeres que corren con los lobos" de Clarissa Pinkola Estés.

Taller vivencial per a dones en el qual es proposa a partir d'una lectura atenta del llibre de la poeta, cantadora i psicoanalista C. Pinkola Estés, "posar de nou en marxa la vida interior" de cadascuna de nosaltres.

Aquests grups estan enfocats en el creixement personal de les dones. Propicien el restabliment d'una xarxa de trobada, reflexió i ajuda mútua que, convertint-se en un espai matriu, afavoreix progressius naixements de consciencia.

Els encontres generen un aliment vital tant emocional com mental que ajuda a sanar aspectes ferits de la psique femenina, a restaurar i regenerar identitats malmeses, a crear vincles nutritius.

Reflexionarem sobre l'aplicació pràctica i quotidiana del que hem llegit, tot compartint records, experiències, somnis, i fomentant els recursos creatius de cada participant. Aprofundirem cada símbol, desvetllant les claus que ens donen els contes, assaborint cada "instrucció", i aprendrem a utilitzar les eines psíquiques, a recordar la saviesa de l'ànima.

Progressivament, aquesta practica d'escolta i de diàleg més conscient revitalitza la vida interior de cadascuna i ens possibilita una actuació més assertiva en el món exterior.

Primer dissabte de cada mes de 10 a 14 h. a l'eixam.
Els dimarts a Barcelona a la llibreria Pròleg (grups de matí i de tarda).
Cal concertar una entrevista prèvia.

Facilitadora del grup: Muriel Chazalon
Telèfon de contacte: 678 101 464
http://www.blogdelesllobes.wordpress.com


   
Eixam Cultural | 2012 - Tots els drets reservats