CATALÀ | CASTELLANO  C.Major, 179, 08470 Sant Celoni, Tel. 93 867 54 58
 
l'eixam   nosaltres   novetats   ubicació  contacte
 
Activitats i serveis l´eixam activitats i serveis // eixam 'Art // l'eixam publicacions
 
 
CUINA TERAPÈUTICA PERSONALITZADA

Alimentar-se i cuinar de forma equilibrada i conscient permet millorar i mantenir la salut, renovar-se energèticament i gaudir d'un estil de vida capaç de superar i prevenir les malalties que provenen, en gran majoria, d'uns hàbits alimentaris, mètodes culinaris i pràctiques quotidianes desiquilibrades.

Les classes de cuina personalitzades es recolzen en una entrevista dietètica i una consulta energètica prèvia que permet establir unes pautes i unes recomanacions. Perquè una dieta és summament individual i ha de buscar un equilibri singular a nivell fisic, emocional, espiritual, social, cultural i mental.

Basant es principis naturals i universals àmpliament estudiats i reinvidicats per la macrobiòtica. S'estableix un programa de classes teòriques i pràctiques, en què tots els aspectes de l'acte de cuinar i alimentar-se tenen un perquè i un para què.

També aquest programa inclou assessorament nutricional, en que els principis dietètics d'Orient i de Occident es troben i conviuen des d'una perspectiva holística, integral i ecològica.

Aquest programa s'adapta a les persones que ja estan introduïdes en una manera d'alimentar-se conscient, sa, variat i equilibrat. Ofereix recursos assequibles per optimitzar i organitzar s'en la cuina, idees per innovar, crear i avançar amb èxit, des de les teves necessitats, bons desitjos i disponiblitat.

Part de la premissa que cada individu necessita trobar-se i fer-se responsable per si mateix encara que necessiti suport i acompanyament en el camí de la sanació. En determinats casos és necessari recolzar-se en diferents mètodes, per això contempla un acompanyament terapèutic en què es recomanen diferents eines medicinals, culturals, artístiques, físiques i socials adaptades a les teves necessitats.

El programa de les classes de cuina terapèutica personalitzades no és estricte, no t'obliga a parar amb la teva rutina, s'assenta sobre principis dietètics solguts per evitar deficiències nutricionals i/o afectives. S'elabora amb amor, seny, voluntat i plaer. S'estableix des d´una relació respectuosa, ,confidencial, justa i compromesa.

Nº miním de classes 5.
2 hores de classe, aportació 40 euros (materials i documentació incloses)
3 hores, aportació 60 euros (materials i documentació incloses)

Dies disponibles per realitzar les classes en la cuina de L´EiXam, en hores concertades: dimarts, divendres, dissabtes.

Contactar em sense compromís i ens coneixem abans de passar a l'acció.

A càrrec de: Alf Mota és docent de cuina i promotor d'una alimentació sana, conscient i equilibrada. Está format en macrobiòtica, medicina oriental, en nutrició i dietètica, en agricultura ecològica i en comunicació.

CONTACTE:
Cuina amb Cor I Seny
www.macroseny.jimdo.com
mail: macroseny@gmail.com
tel: 630 282 780   
Eixam Cultural | 2012 - Tots els drets reservats